sâmbătă, 19 martie 2016

Reduceri la Aliexpress

Putini stiu, dar Aliexpress este o piata online, un iarmaroc unde sute de mii de vanzatori i-si vind marfa. Bineinteles sunt metode de a primi reduceri, cupoane si alte bonusuri. Asa dar dati clic pe http://www.aliexpress.com si incepem treaba )).
 Pe Aliexpress sunt citeva metode de a primi reduceri:


 1. Cupoane si promocoduri pentru Aliexpress: efectuind o cumparatura poti indica codul unui cupon si in asa fel vei beneficia de o reducere semnificativa. Sunt mai multe saituri cu coduri pe internet, unul din ele este acesta https://givingassistant.org/coupon-codes/aliexpress.com#

 2. Secretul unei reduceri serioase este foarte simplu, si in 99% de cazuri functioneaza perfect. Pur si simplu, pe Aliexpress se poate negocia cu vanzatorii. Poti cere o reducere de la vinzator, il contactezi si-l rogi sau ii propui pretul tau, dupa asta pentru ca el sa poata schimba pretul, apesi pe buy now si cind ajungi la pagina cu metodele de plata, pur si simplu nu platesti si inchizi pagina, atunci marfa ramine la tine in My orders in asteptarea platii, asta va vedea si vanzatorul si va putea schimba pretul pentru marfa. Se recomanda sa promiti vanzatorului un feedback bun, ca vei mai cumpara de la el, ca vei spune si prietenilor despre magazinul lui in retelele de socializare sau vei filma un video pentru youtube.

 3. Lichidare de stoc: pentru shopomani mai sunt si sectiuni speciale cu reduceri mari, e posibil sa cumperi multe lucruri cu bani putini. Aceste sectiuni sunt formate pentru vanzatorii care vor sa faca o companie de reclama si prin reduceri mari si intr-un scurt timp sa-si ridice ratingul pe Aliexpress. Noi avem doar de cistigat din aceasta oportunitate. Accesati aceasta pagina : Super deals

 4. De obicei in cautare pe Aliexpress este un filtru care se numeste "sale items" , mai intii indici ceva in cautare dupa ce va aparea butonul "sale items", o apesi si va aparea doar marfa cu reduceri.

 5. Angro de pe Aliexpress: poti avea un discount bun in caz ca cumperi multa marfa de la acelasi vanzator, el este pur si simplu "obligat" sa faca reduceri semnificative daca cumperi multa marfa.

 6. Poate ai auzit deja, cumparaturile de pe android sau ios sunt mai ieftine, nu ai stiut? downloadeaza aplicatia Aliexpress de pe play market sau istore si cumpara de pe telefon sau tableta.

 7. Vanzarea marfurilor de pe Aliexpress: apropo poti faci bani buni vanzand marfa cumparata cu reduceri de pe Aliexpress. Chiar daca ai doar 50$ sau euro pe card poti incepe o mica afacere si sa castigi 500$-1000$ fara mult efort. La tema aceasta in curand voi mai scrie un articol aici pe blog.

6 comentarii:

  1. Buna seara, stiti cumva daca platesc ceva taxe pentru un colet in valoare 70 dolari?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Sunt client aliexpress si sunt foarte multumita de produsele lor, Imi poti spune daca pot comanda haine pe firma? Primesc factura?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Iti multumesc frumos pentru ceea ce faci, esti de aprecia. O mica rugaminte. Te rog spune-mi si mie care este treaba cu acele cupoane pe care leprimesti cadou la Super Deals-la anumite produse? Chiar se acorda un cupon? Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca aleg sa fac o comandă și doresc sa mi-o aducă în fața casei cu firma de curierat DHL sau FedEx ,cat ar costa transportul in general? Sau depinde de valoarea produsului comandat?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce am parcurs toate etapele de unde stiu ca a ajuns si unde primesc coletu?
    Ms anticipat

    RăspundețiȘtergere